Pelikaanstraat 62

2018 Antwerpen (BE)

Rechtstreeks contact

+32 479 38 45 38

Dezelfde dag antwoord

info@diamantwerp.be

Over ons

Sinds de oprichting in 1987 heeft ons bedrijf zich gewijd aan de verkoop van hoogwaardige losse diamanten. Wat begon als een bescheiden onderneming, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de diamantindustrie. Onze focus ligt altijd op het leveren van diamanten van de hoogste kwaliteit, met een sterke nadruk op betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Elke diamant die wij aanbieden, wordt zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. We werken uitsluitend met gecertificeerde diamanten, zodat onze klanten verzekerd zijn van de echtheid en waarde van hun aankoop. Onze toewijding aan kwaliteit heeft ons een reputatie opgeleverd van uitmuntendheid en vakmanschap.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een kernwaarde die ons sinds het begin heeft geleid. We begrijpen dat de aankoop van een diamant een belangrijke beslissing is, en we streven ernaar om het proces zo transparant en geruststellend mogelijk te maken. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke adviezen, duidelijke communicatie en een service die verder gaat dan de verkoop. Dit heeft ons geholpen om langdurige relaties op te bouwen met klanten over de hele wereld.

Betaalbaarheid

Hoewel we ons richten op de hoogste kwaliteit, geloven we ook dat prachtige diamanten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom bieden we een breed scala aan diamanten in verschillende prijsklassen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze klanten waarderen de waarde die we bieden, en we zijn er trots op dat we diamanten van topkwaliteit kunnen aanbieden tegen eerlijke en betaalbare prijzen.

Tweede Generatie

Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de tweede generatie, die dezelfde waarden en principes hooghoudt die aan de basis stonden van ons succes. Met een frisse blik en innovatieve ideeën blijven we ons aanpassen aan de veranderende markt, terwijl we trouw blijven aan onze kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

We nodigen u uit om onze collectie te ontdekken en te ervaren waarom we al sinds 1987 een vertrouwde naam zijn in de diamantindustrie. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte diamant.